Begeleiding

Wat is er leuker dan buiten zijn in de natuur? Hutten bouwen, rennen door het bos, in bomen klimmen of dieren helpen verzorgen. Daarnaast is er een mooie overdekte ruimte waarin op een regenachtige dag binnen activiteiten worden geboden.

Er is van alles te doen en er is van alles mogelijk!

Doelgroep:

Kinderen in de leeftijd van 6 tot 16 jaar, die extra aandacht nodig hebben vanwege psychische aandoeningen zoals autisme of ADHD.

Werkwijze:

De begeleiding vind op maat plaats, per begeleider zullen er maximaal 4 kinderen aanwezig zijn, dit is afhankelijk van de hulpvraag van het kind. Ik streef erna dat het kind de juiste aandacht krijgt zodat het geholpen kan worden bij zijn hulpvraag. Ook zullen de ouders zoveel mogelijk betrokken worden bij het proces van hun kind. Elke 3 maanden vindt er een evaluatie plaats zodat doelen op tijd kunnen worden bijgesteld om zo de ontwikkeling van het kind te stimuleren.


Begeleiding:

De begeleiding kan gegeven worden aan kinderen maar ook aan ouders. Ik kan bijvoorbeeld ouders ondersteunen bij vragen over de opvoeding of ouders ondersteunen in de tijd van opstaan en naar school gaan van hun kind. De vragen kunnen erg divers zijn.